Selger:
Selger er Heartbeat-clinic AS, Org: 928356841.

Behandling av personopplysninger
Vi registrerer alminnelige personopplysninger som navn og fødselsdato, samt kontaktdetaljer som e-post, telefonnummer og adresse på våre klienter.

Levering av tjenester
Heartbeat-clinic AS leverer utelukkende tjenester på nett. Du betaler ved bestilling av time og får deretter automatisk tilsendt en e-post med timebekreftelse. De som har bestilt digital sesjon får tilsendt e-post med informasjon om hvordan de enkelt får tilgang til en videosesjon med en av våre ansatte. Du og vedkommende møtes på avtalt tidspunkt - og sesjonen kan starte.

Priser og betaling
Våre priser kan ses på hjemmesidene, og i vår booking-kalender. Betaling skjer i det du bestiller time. Heartbeat-clinic tar imot online-betaling med bankkort og Vipps. Alle transaksjoner skjer gjennom krypterte (sikre) forbindelser.
Priser er angitt i NOK og er inklusiv MVA.

Rett til refundering
Du har rett til refundering av hele beløpet dersom du avlyser samtalen innen 24 timer før samtalestart på virkedager, og ikke har ønske om ny samtale. Vi vil da kontakte deg og refundere ditt beløp. Det kan ta opptil 10 virkedager før beløpet er refundert til din konto. Beløpet blir refundert tilbake til konto som er koblet opp mot din betalingsmetode.

Kansellering/endring av avtale
Dersom du ønsker å kansellere eller endre en allerede oppsatt avtale, kan du svare på din ordrebekreftelse eller ta dirkete kontakt per e-post eller telefon. Vår kontaktinfo finner du på vår kontaktside. Dette må gjøres innen 24 timer på virkedager før timen skulle vært avholdt. Vi kan også kontaktes på espen@heartbeat-clinic.no. Dersom du ikke gjør dette innen tidsfristen, vil ikke pengene refunderes.

Medisinsk ansvarsfraskrivelse
Ved å bestille time hos oss, forstår du hvordan våres tilbud eller informasjon på denne siden ikke er en erstatning for behandling eller råd fra det offentlige hjelpeapparatet. Du forstår og er enig i ditt fulle ansvar for din egen mentale og fysiske velvære, herunder valg og beslutninger vedrørende medisinske forhold samt kosthold. Du sier deg enig i å oppsøke medisinske råd som besluttet av din egen dømmekraft, før du starter noen programmer, undervisninger, sesjoner eller å avslutte medisiner foreskrevet av medisinsk behandler. Du er innforstått med at de tjenester som tilbys av Heartbeat-clinic AS, ikke er ment å erstatte foreskrevne legemidler og/eller tradisjonell medisinsk behandling. Endringer i eksisterende behandlingsopplegg skal alltid skje i samråd med lege. Heartbeat-clinic AS skal ikke bli tolket som en lovnad om fordeler, kurering eller garanti for visse resultater å bli oppnådd. Denne siden gir ingen garanti for resultater ved sesjonene. Vi tilstreber alltid en best mulig opplevelse med våre sesjoner og ved våres undervisning.

Heartbeat-Clinic AS
928 356 841
Gata 19, 3095 EIDSFOSS